Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Burak Yilmaz Mesut Özil - Burak Yilmaz In Mesut Ozil E Yaptigi A Milli Takim Gondermesi Ve Ilginc Cikisi Tepkilerin Odaginda Onedio Com - Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine a milli takım forması altında savaşmış arkadaşlarımla ilgili soru varsa onları cevaplamak isterim. dedi.

Burak Yilmaz Mesut Özil - Burak Yilmaz In Mesut Ozil E Yaptigi A Milli Takim Gondermesi Ve Ilginc Cikisi Tepkilerin Odaginda Onedio Com - Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine a milli takım forması altında savaşmış arkadaşlarımla ilgili soru varsa onları cevaplamak isterim. dedi.. Kariyerini ligue 1 takımlarından lille'de sürdüren burak yılmaz türk asıllı alman futbolcu mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkındaki görüşü de sorulan burak, bu soruya ise ilginç bir yanıt verdi. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum.

Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte milli takım formasıyla savaşmış arkadaşlarımla alakalı konuşsam daha iyi bence. demiştir. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' demişti. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili.

Burak Yilmaz In Mesut Ozil E Laf Soktu Yorumcular Cildirdi
Burak Yilmaz In Mesut Ozil E Laf Soktu Yorumcular Cildirdi from www.61saat.com
Burak yılmaz'a laf demem ama bizim çocukların başka ülke milli takımlarında oynayıp bizim bayrağımızla koşması önemli. Burak yılmaz, sen mesut özil'in ancak yancısı olur, getir götürünü yaparsın. Tecrübeli futbolcunun mesut özil sorusuna verdiği yanıt da gündeme oturdu. Mesut özil, beni fenerbahçeli yapan kendimim. Burak yılmaz, mesut özil hakkında söyledikleriyle kendini rezil etmiştir. Murat özbostan, bu sözler gereksiz, saçma sapan birşey. Kez giydiği burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. Fransa ligue 1'de fırtına gibi esen milli futbolcumuz burak yılmaz hemen hemen her konuda açıklamalarda bulundu.

.emin adımlarla ilerleyen lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni starı mesut özil'e ağır gönderme.

A spor yorumcusu murat özbostan, burak yılmaz'ın fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil için söylediği sözler hakkında konuştu. Mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında savaşmış, mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili. Tecrübeli futbolcunun mesut özil sorusuna verdiği yanıt da gündeme oturdu. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Murat özbostan, bu sözler gereksiz, saçma sapan birşey. .emin adımlarla ilerleyen lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni starı mesut özil'e ağır gönderme. Kariyerini ligue 1 ekiplerinden lille'de sürdüren burak yılmaz'ın verdiği mesut özil yanıtı gündeme oturdu. Mesut özil, beni fenerbahçeli yapan kendimim. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. Burak yılmaz, mesut özil hakkında söyledikleriyle kendini rezil etmiştir. Fransa ligue 1 takımlarından lille'de forma giyen başarılı golcü burak yılmaz, birçok konuda açıklamalarda bulundu. İşte burak yılmaz'a olan tepkiler. Burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine a milli takım forması altında savaşmış arkadaşlarımla ilgili soru varsa onları cevaplamak isterim. dedi.

Mesut özil, beni fenerbahçeli yapan kendimim. Ülkemizi fransa'nın lille takımında temsil eden burak yılmaz flaş açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu burak yılmaz, kariyeriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Mesut özil dünya şampiyonu oldu, türk bayrağı ile koştu. Burak yılmaz, mesut özil hakkında söyledikleriyle kendini rezil etmiştir.

Burak Yilmaz In Mesut Ozil E Laf Soktu Yorumcular Cildirdi
Burak Yilmaz In Mesut Ozil E Laf Soktu Yorumcular Cildirdi from www.61saat.com
Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Tecrübeli futbolcunun mesut özil sorusuna verdiği yanıt da gündeme oturdu. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum. Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Murat özbostan, bu sözler gereksiz, saçma sapan birşey. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. .emin adımlarla ilerleyen lille forması giyen milli futbolcu burak yılmaz, fenerbahçe'nin yeni starı mesut özil'e ağır gönderme. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı.

Murat özbostan, bu sözler gereksiz, saçma sapan birşey.

Burak yılmaz, sen mesut özil'in ancak yancısı olur, getir götürünü yaparsın. Yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen. Yıllar önce almanya milli takımı'nı seçtiği için türkiye'den çok fazla tepki alan mesut özil ile ilgili burak yılmaz'ın verdiği bu göndermeli cevap sosyal medyada da çok konuşuldu. A spor yorumcusu murat özbostan, burak yılmaz'ın fenerbahçe'nin yeni transferi mesut özil için söylediği sözler hakkında konuştu. Sen alman milli futbol takımı'ndasın. Mesut özil dünya şampiyonu oldu, türk bayrağı ile koştu. Kez giydiği burada gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren golcü oyuncudan flaş mesut özil sözleri geldi. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Burak yılmaz, mesut özil'e ne dedi? Ülkemizi fransa'nın lille takımında temsil eden burak yılmaz flaş açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya da yanıt veren. Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli.

Kariyerini fransa ligue 1 takımlarıdan lille'de sürdüren burak yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yöneltilen soru üzerine mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli. Burak yılmaz'a laf demem ama bizim çocukların başka ülke milli takımlarında oynayıp bizim bayrağımızla koşması önemli. İşte burak yılmaz'a olan tepkiler. Fransa ligi'nde lille formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye imza atmak üzere olan mesut özil ile ilgili açıklamaları polemiklere sebep oldu. İlk sorunun dışında burak yılmaz konusuna da değinen mesut özil, burak'a yılmaz'a gelirsem kendisine başarılar diliyorum.

Mesut Ozil Sozleri Sonrasi Burak Yilmaz A Sert Tepki Fenerbahceli Taraftarlar Son Dakika Fe
Mesut Ozil Sozleri Sonrasi Burak Yilmaz A Sert Tepki Fenerbahceli Taraftarlar Son Dakika Fe from iaftm.tmgrup.com.tr
Burak yılmaz'ın mesut özil'e yaptığı 'a milli takım' göndermesi ve i̇lginç çıkışı tepkilerin odağında. Mesut özil d.türkistanlı soydaşlarına sahip çıktığı için avrupa'da istenmez adam ilan edildi, yüreğin yetiyorsa aynı delikanlılığı sen göster de görelim burak yılmaz. Burak yılmaz, sen mesut özil'in ancak yancısı olur, getir götürünü yaparsın. Burak yılmaz'a laf demem ama bizim çocukların başka ülke milli takımlarında oynayıp bizim bayrağımızla koşması önemli. Burak yılmaz'ın sarf ettiği bu sözlerin ardından mesut özil'den de yanıt gecikmedi. Yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen. Burak yılmaz, ''mesut özil'e başarılar dilerim ama benimle birlikte a milli takım forması altında mücadele etmiş arkadaşlarımla ilgili sorun varsa onları cevaplamak isterim.'' demişti. Mesut özil'e burak yılmaz'ın sözleri hatırlatılınca ali koç, araya girerek 'cevap verme' uyarısı yaptı.

Ne demek istiyor burak yılmaz?

Murat özbostan, bu sözler gereksiz, saçma sapan birşey. Mesut özil d.türkistanlı soydaşlarına sahip çıktığı için avrupa'da istenmez adam ilan edildi, yüreğin yetiyorsa aynı delikanlılığı sen göster de görelim burak yılmaz. Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi. Türkiye'de 4 büyüklerin formasını giyen burak yılmaz son olarak 2. Ülkemizi fransa'nın lille takımında temsil eden burak yılmaz flaş açıklamalarda bulundu. Burak yılmaz, mesut özil'e resmen ve alenen. Burak yılmaz'ın sarf ettiği bu sözlerin ardından mesut özil'den de yanıt gecikmedi. Fransa ligi'nde lille formasıyla dikkat çeken bir performans gösteren burak yılmaz'ın fenerbahçe'ye imza atmak üzere olan mesut özil ile ilgili açıklamaları polemiklere sebep oldu. Siz de onedio'da dilediğiniz şekilde içerik üretebilirsiniz. Yılmaz'ın özil hakkındaki sözleri ise gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayan mesut özil, ülke gündemindeki isim oldu. Yılmaz, mesut özil'in fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen. Burak yılmaz kardeşimize gelecek olursak, ona da başarılar diliyorum.

Fenerbahçe'nin yıldız transferi mesut özil'in imza töreni, büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi burak yilmaz. İşte burak yılmaz'a olan tepkiler.